8 december 2021

Tanga, slip of string: wat is het verschil?

2 min read

In de wereld van lingerie heb je diverse soorten ondergoed. Elk type ondergoed heeft een eigen naam en kenmerken. Of je nu op zoek bent naar basic lingerie, luxe lingerie of bruidslingerie: de keuze is enorm. In deze blog leggen we uit wat een tanga, slip en string zijn. Direct lingerie kopen? Kijk eens op www.lingerievoorjou.nl.

Tanga

Binnen het type tanga heb je twee mogelijkheden: een tangaslip of een tangastring. Een tangaslip heeft iets meer stof dan een normale string. De billen worden bij een tangaslip iets meer bedekt dan bij een string. Misschien ken je het woord van de badmode: hier wordt vaak gewerkt met tangaslips. Een tangastring is een kruising tussen een boxer en een string. Het broekje is wat hoger en heeft meer stof dan een normale string.

Slip

Een slip is de meest ‘ouderwetse’ onderbroek. De slip wordt vandaag de dag nog het meeste gedragen. De slip is een grote concurrent van de string, maar steeds meer vrouwen vinden het comfort van een slip fijner. Binnen de slip bestaan er twee varianten: de heupslip en de tailleslip. Je raadt waarschijnlijk wel waar de naam voor staat…

String

Tot slot leggen wij de laatste soort uit: de string. De string is een hoog uitgesneden slip, die de billen helemaal vrij laat. Het voordeel hiervan is dat het niet aftekent onder je kleding. Draag je nooit een string? Dan zal de eerste keer wennen zijn. Veel vrouwen willen nooit meer wat anders als ze eenmaal gewend zijn aan een string.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *