8 december 2021

Overal veilig spelen

2 min read
babyslofjes

Kinderen zijn zeker wanneer ze klein zijn overal aan het spelen en rennen, thuis en op het kinderdagverblijf kruipen en lopen ze er op los. Nadeel in het kinderdagverblijf is alleen dat de kans groot is dat je kind uitglijdt, door babyslofjes te gebruiken voorkom je dit want deze zijn uitgevoerd met een speciale zool tegen uitglijden. Tevens passen de slofjes wel leuk bij de outfit van je kleine meid of jongen, want ze zijn in veel verschillende designs verkrijgbaar en in mooie kleuren. In de webshop van BabySteps vind je het complete assortiment, voor zomer en winter slofjes.

Geschikt voor elke leeftijd

Over het algemeen worden de babyslofjes gebruikt bij kinderen vanaf drie maanden, heerlijk om de slofjes aan de voetjes van je kleintje te doen in de wandelwagen. Warme voetjes is erg belangrijk, en laten we eerlijk zijn de slofjes zien er ook wel heel erg leuk uit bij je kindje. Omdat er zoveel leuke kleuren en prints zijn, is het leuk om het niet bij een paar te laten. Door een aantal kleuren te kiezen, kun je er met verschillende outfits lekker op los combineren. Hierdoor heeft je zoon of dochter altijd een leuk gecombineerde outfit aan, de slofjes zijn modern uitgevoerd.

babyslofjes

Voor jongens en meisjes

De babyslofjes van babtsteps.nl zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt, de vele leuke kleuren maken dit mogelijk. Speciaal voor de winter zijn er de winter slofjes, om ook als het koud is de voetjes van je kleintje lekker warm te houden. Wist je trouwens dat de meeste slofjes ook in grotere maten zijn te bestellen? Op deze manier kun je wanneer je kleine meid of jongen groter wordt, toch die leuke sloffen bestellen zodat als ze ouder zijn er ook altijd leuk en modieus bijlopen. Kijk rustig rond op de website voor een slof die je altijd en overal bij kunt dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *