8 december 2021

Espadrilles

2 min read

Als je een paar espadrilles koopt, weet je dat ze nooit uit de mode zullen raken, want er gaat geen jaar voorbij waarin ze niet snel een van de hardst werkende stukken in onze zomerkasten worden.

Of je nu een formele aangelegenheid bijwoont zoals een zomerbruiloft, een wandeling langs het strand maakt op een welverdiende vakantie of een barbecue gooit vanuit het comfort van je eigen achtertuin, trek een paar van deze espadrilless aan en je outfit krijgt een instant boost op de voorkant van de stijlpunten.

Anorson espadrilles voor dames

De Anorson espadrilles voor dames is een van de beste espadrilleschoenen op de markt. Dit zijn veelzijdige canvas schoenen gemaakt met een indrukwekkende voering die je voeten altijd goed ventileert. Het heeft een gevlochten zijkant die sterk wordt aangevuld door de ronde neus met jute-dop en de rubberen buitenzool. Met deze schoenen aan, ervaar je altijd een perfecte balans, met ongeëvenaard comfort.

Deze espadrilles voor dames zijn de meest comfortabele exemplaren op de markt, en het zijn de meest klassiek ontworpen exemplaren die je ooit zult zien. Je kunt deze schoenen voor elke vrouwelijke figuur in je leven bij elke gelegenheid cadeau doen. Ze zijn ook betaalbaar en verkrijgbaar in een groter aantal formaten.

VISCATA Handgemaakt in Spanje Pubol 2

We houden van het merk Viscata; daarom is het geen verrassing dat hun Viscata Barceloneta Espadrille Flats op onze lijst met aanbevelingen staan. Er zit niets dan perfectie in het ontwerp van deze espadrilless, van de selectie van alleen het beste katoenen canvas tot het gebruik van authentiek leer tot de lijn waar je voeten zullen rusten.

Dit zijn schoenen die met precisie en zorg met de hand worden gemaakt, met als enige doel om elke klant de luxe uitstraling te geven die ze wensen met behoud van hun persoonlijke stijl. De Barceloneta wordt gemaakt in Spanje en is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende stijlen om een ​​bredere markt aan te spreken.

VISCATA Barceloneta Espadrille Flats voor dames

De Viscata Women’s Barceloneta Espadrille Flats zijn casual genoeg voor uw barbecuefeestjes of wandelingen in het park, en stijlvol genoeg voor een avondfeest bij een vriend thuis. Een andere reden waarom we van dit apparaat houden, is dat een merk het haalt met een indrukwekkende klantenservice. Het bedrijf Viscata gaat er prat op naar alle klanten te luisteren, hun problemen te ontdekken en oplossingen te bedenken via het ontwerp van hun schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *