25 januari 2022

De mode van Nubikk

2 min read

Soms kom je een nieuw kledingmerk tegen en dan denk je: “Had ik dat nu maar eerder gevonden!” Nou dat had ik een paar weken geleden toen ik Nubikk ontdekte. Ik was al maanden bezig met het zoeken van een nieuw stel schoenen die zowel kwalitatief goed waren als leuk voor het oog. Nu was het niet zo dat ik dag in, dag uit het internet aan het afspeuren was maar ik besteedde er wel een hoop tijd aan. Tot ik op de site van Van Arendonk kwam en daar op Nubikk stuitte. In deze blog vertel ik je meer over dit merk. Lees je mee?

Een beetje over het merk

Het merk is in 2012 opgericht met het idee om schoenen te ontwerpen waarbij mode, uniekheid en comfort centraal staan. En dat zie je en voel je terug in hun producten. Het maakproces is ontstaan uit verschillende generaties van schoenmakers, om zo alle kennis te bundelen en de perfecte schoen te creëren. Inmiddels heeft het merk haar assortiment uitgebreid naar andere kledingitems zoals truien en shirts. Maar ze voorzien ook in accessoires. De makers zijn zich bewust van hun bekwaamheid en hebben hier hard voor gewerkt, dat maakt dat men nu meer wil en zich het liefst helemaal laat kleden in Nubikk.

Een diverse collectie

Zoals ik al zei, is de collectie heel divers. Van Nubikk sneakers heren in allerlei modellen tot mooie laarzen, alles is er. En dat niet alleen er is zowel een heren als een damesafdeling want Nubikk is er ook voor iedereen. Deze diversiteit maakt dat geen enkele outfit hetzelfde hoeft te zijn en je makkelijk afwisselt tussen de schoenen. Omdat ze van goede kwaliteit zijn, is het een investering die je maar al te graag wilt maken. Geloof me, ik heb mijn Nubikk sneakers nu een paar weken en ik zou niet meer anders willen.

De schoenen zijn nu niet alleen een middel om mijn voeten warm te houden, ze zijn echt een onderdeel van mijn outfit.

Daarnaast vind ik dat mijn outfit er altijd beter uitziet met nieuwe gympen eronder.

Ideaal als cadeau

Zelf niet toe aan nieuwe schoenen? Of ben je op zoek naar een goed cadeau voor de feestdagen? Verras iemand met een mooi paar schoenen van Nubikk. Het is weer eens wat anders dan de standaard cadeaus en je tovert zeker weten een lach op iemands gezicht.

Weet jij al welke outfits je deze winter gaat dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *