8 december 2021

De beste zakelijke outfit voor heren

2 min read
Zakelijke-heren-outfit

Werk je op kantoor of heb je veel contact met zakelijke klanten? Dan is het belangrijk dat je er verzorgd uit ziet. Wist jij dat de outfit en je houding bepaalt hoe serieus iemand jou neemt? Echter kan dit ook averechts uitpakken als je te zakelijk gekleed gaan en jouw klant dat totaal niet is. Het is daarom belangrijk dat je kunt levelen met je beroep en met degene waarmee je contact hebt. 

Geen jasje

Ja dat klopt, geen jasje. Een jasje kan namelijk bepalen of het ‘teveel’ is of niet. Wanneer je natuurlijk 100% zeker weet dat jasjes op niveau zijn voor het werk wat je uitvoert, kun je ervoor kiezen om een colbert (jasje) te dragen. Wanneer je het niet zeker weet, dan raden we het dragen van een colbert af. Een blousje is genoeg om een zakelijke uitstraling te creëren. 

Pantalon met blouse

Wanneer je voor de casual zakelijke outfit wilt gaan is het dragen van een pantalon met een blouse de perfecte combinatie. Het voordeel van een pantalon is dat deze zowel zakelijk als alledaags gedragen kan worden. Zorg er hierbij wel voor dat de blouse matcht met de pantalon. 

Accessoires

Voor een zakelijke outfit, zijn sneakers zeker geen schoenen die je onder een zakelijke outfit kunt dragen. Ga op zoek naar een mooie, stijlvolle puntschoenen die passen bij de rest van de outfit. Vergeet ook niet de juiste sokken aan te trekken. De ruimte tussen de pantalon en de schoen is goed op te vullen met sokken van Bamboosa. Daarnaast mag natuurlijk een elegante horloge niet ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *