Crossbody tassen, wie kent ze niet

Crossbody tassen, wie kent ze niet

14 juli 2020 Uit Door Redactie

Eindelijk is de crossbody tas weer in de mode. Heb je ook al die tijd de helft van je spullen niet kwijt gekund omdat je fanny pack te klein was? Maak je geen zorgen, deze zomer draag jij gewoon weer crossbody tassen. Kijk voor de optimale draagmethode online of vraag het in één van de crossbody tassenwinkels.

Top kwaliteit

Materialen om uit te kiezen

Crossbody tassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten materialen. Denk bijvoorbeeld aan stoffen, lederen, metalen, kunststoffen, vloeistoffen en houten. De nieuwste trend in 2020 is natuurlijk de eikenhouten crossbody tas, maar ook kastanje en naaldhout is weer helemaal in. Qua leer is een duidelijke voorkeur te zien voor knaagdieren, terwijl de krokodillen het aanzienlijk minder sterk doen dan voorgaande jaren. Het enige nadeel van knaagdierenleer is dat de tassen vaak klein zijn. De enige oplossing daarvoor zou kunnen zijn veel crossbody tassen tegelijkertijd te dragen, zodat je toch nog voldoende ruimte hebt voor je spullen. Een tas van fretleer zou groot genoeg moeten zijn om elke moderne telefoon te kunnen opbergen. Delfts Blauw is tegenwoordig ook zeer populair. Hier wordt niet alleen de kleur mee bedoeld, maar tas waar ook porselein in is verwerkt. Zwaar maar waar. Zoek je een lichtere tas die soms een beetje kriebelt, ga dan gewoon ouderwets voor schapenwol. Daar kan je nooit de fout mee in gaan. 

Verschillende materialen

Kleuren 

Crossbody tassen komen ook dit jaar weer voor in oneindig veel verschillende kleuren. Niet alleen rood is prominent aanwezig, ook blauw, groen, paars, bruin, roze, blauw-paars en groen-bruin zijn weer volop verkrijgbaar.