8 december 2021

Crossbody tassen, de trend van dit moment

2 min read
crossbody tassen

De crossbody tas is helemaal terug van weggeweest. Jarenlang waren ze niet in de mode maar nu mogen crossbody tassen weer. En dat is mooi want het zijn prachtige producten. Deze tassen zijn praktisch, veelzijdig maar vaak ook hartstikke modieus. 

Top kwaliteit

De materialen van een crossbody tas

Zoals bij veel andere tassen het geval is, worden crossbody tassen van allerlei materialen gemaakt. Je kunt kiezen voor een simpele crossbody tas van katoen of leer maar ook bijzondere materialen zoals slangenleer of hennep worden gebruikt om deze bijzondere tas van te maken. Bij een goede en veelzijdige winkel voor crossbody tassen heb je altijd de keuze uit meerdere materialen. Kies wat het beste bij jou past maar houd ook rekening met je garderobe. Daar moet die tas natuurlijk ook goed bij passen!

Verschillende materialen

De voordelen van crossbody tassen

Er zijn een aantal voor de hand liggende redenen om een tas mee te dragen. Je moet je spullen ergens kwijt, en met name dames hebben vaak geen toereikende broekzakken om zowel telefoon als huissleutels en portemonnee in op te bergen. in die gevallen is een tas dus nodig. Maar waarom zou je dan voor een crossbody tas kiezen? Omdat je spullen altijd vlakbij zijn. Je kunt in een handomdraai je portemonnee tevoorschijn toveren want deze hangt recht onder je neus in je tas. Daarnaast ben je veel minder gevoelig voor diefstal. Welke dief durft iets te stellen wat zo duidelijk in jouw gezichtsveld aanwezig is? Je bent dus modieus, veilig en praktisch bezig met deze hippe tas.